Despre noi

Big Belly - Mananci pe saturate

Big Belly este pentru ORICINE. Si mai mult decat atat, este pentru oricine vrea sa manance pe saturate!

Intr-o lume in care pare ca fiecare vrea sa fie sofisicat, noi nu vrem. Vrem ca povestea noastra sa fie despre a manca cu pofta si cu drag. Iar pentru ca ne adresam tuturor categoriilor de persoane, de la consumatori de carne si pana la vegetarieni, sa stii ca la noi te poti bucura de o masa nu numai copioasa, dar si aromata si extrem de delicioasa. Preparam produsele pe loc, din ingrediente fresh si foarte atent alese. Mai mult decat atat, meniul pe care l-am conceput a fost gandit sa acopere necesarul de substante nutritive, asa ca pe langa un echilibru nutritional te mai bucuri si de arome intense, experienta fiind una autentica si plina de savoare.

Celebrele fasii de pui crocant Big Belly le preparam dupa o reteta proprie la fel si shaorma cu pui crocant, sau burgerul clasic cu branza Cheddar si bacon, acestea fiind doar cateva din produsele preferate ale clientilor nostri, produse care suntem siguri ca te vor cuceri pe loc. Daca totusi nu vrei sa ne faci o vizita, poti alege optiunea de livrare. Sa stii ca ne place sa strabatem orasul zilnic, in graba, doar pentru a-ti livra produsele preferate .

Vrem ca povestea noastra sa fie despre a manca cu pofta si drag. Noi credem ca mancarea iti ofera o stare de bine, momente magice in fata unor preparate gustoase, cu povesti alaturi de cei dragi. Sa stii ca ne place sa strabatem orasul zilnic, in graba, doar pentru a-ti livra produsele preferate. Comanda mancare de la noi si n-o sa te dezamagim, promitem! 

 

Big Belly - Comanda macare Brasov si Restaurant