Costite de porc carmelizate - fragede si suculente

28 Aug. 2020

Costitele de porc la cuptor sunt un preparat delicios, ce iti lasa gura apa. Acest preparat marinat indelung este definitia unei fripturi gustoase si aromate. Istoria acestei retete nu se cunoaste cu exactitate, insa este cert faptul ca preparatul permite numeroase combinatii de gusturi si ingrediente, pentru a putea fi pe placul oricui. Ingredientul de baza al acestui preparat este, fara doar si poate, sosul barbeque in care se caramelizeaza costitele.

Pasii pentru a obtine costite de porc fragede si suculente

  1. Impiedicati scaparea sucurilor

Daca va doriti costite de porc prajite, inabujite, la cuptor sau gratar fragede si gustoase, primul lucru pe care trebuie sa il evitati este sucrgerea sucurilor. Pentru obtinerea acestui lucru recomandam acoperierea coastelor cu o folie de aluminu sau o punga de plastic adecvata pentru cuptor.

  1. Marinarea costitelor

Daca marinati cotitele, acestea vor absorbi aroma si savoarea condimentelor, oferind gustul unic si suculenta preparatului.

  1. Nu faceti taieturi

Nu faceti greseala de a taia costitele pentru a verifica daca acestea sau facut in interior, deoarece in acest fel provocati scaparea sucurilor si uscarea carnii.

Insa daca nu esti un expert in bucatarie reteta noastra de BBQ Ribs Pack cu siguranta iti va incanta papilele gustative: costite caramelizate in sos barbeque, preparate dupa reteta proprie, cu garnitura de cartofi fierti trasi la tigaie. Acest preparat este ideal daca vrei sa incerci ceva apetisant si aromat, il poti comanda pe terasa restaurantului nostru de pe strada Zizinului nr. 1 Bloc 6 scara C, Brasov sau online de pe www.bigbelly-brasov.ro, incearca ceea mai buna reteta de costite de porc caramelizate.