Burgeri – o alegere tot mai populara

27 Feb. 2020

Burgerii sunt ideali pentru a inlocui o masa atunci cand nu avem timp sa gatim deoarece sunt extrem de satiosi. La momentul actual, burgerii ocupa un loc fruntas in meniul bucatariei globale si dintr-un preparat fast-food s-a transformat intr-unul rafinat. Alaturi de ingrediente proaspete si gustoase, burgerul a devenit un preparat gourmet. Reinventat de maestrii bucatari in cele mai spectaculoase si diversificate retete. Astfel, burgerii sunt ridicati la statutul de preparat sofisticat. Burgerul si-a facut loc in preferintele tot mai multor persoane. Acesta fiind unul dintre cele mai populare produse pe care acestia le consuma atunci cand iau masa in oras.

Desi burgerii clasici se prepara cu carne de vita, cei cu pui sunt extrem de solicitati in ultimul timp datorita aportului caloric scazut si gustului inedit. Carnea de pui se poate prepara intr-o mare varietate de feluri. Din acest motiv se poate regasi in combinatii inedite de ingrediente, care ofera experiente culinare unice. Combinatia de carne de pui, legume, ingrediente proaspete si sosuri care dau aroma preparatului, fac din burgerul de pui o mancare nu doar gustoasa, ci si satioasa, cu multiple beneficii asupra organismului.

Daca ti-am facut pofta, sa stii ca poti comanda de la noi diverse sortimente de burgeri, care iti vor suprinde papilele gustative. Iar in caz ca te intrebi ce este special la burgerii nostri, trebuie sa stii ca fiecare reteta e unica. Iar, ingredientele sunt atent selectionare pentru a-i multumi chiar si pe cei mai pretentiosi gurmanzi.