BBQ Ribs, un gust unic care nu se uita

10 Jul. 2018

BBQ Ribs, un gust unic care nu se uita

Costitele de porc preparate la cuptor sunt o mancare excelenta, ce iti lasa gura apa. Marinate indelung, coapte la cuptor, coastele de porc sunt definitia unei fripturi gustoase si aromate. Aceasta reteta este foarte consistenta si hranitoare, iar combinata cu legume proasptete sau salate, este alegerea ideala pentru un pranz delicios.

Trebuie neaparat sa incerci costitele caramelizate in sos barbeque, preparate dupa reteta proprie, cu garniture de cartofi fierti la tigaie cu ceapa verde si salata. Marinate indelung, coapte la cuptor, coastele de porc sunt definitia unei fripturi gustoase si aromate. Aceasta reteta este foarte consistenta si hranitoare, iar combinata cu legume proasptete sau salata este alegerea ideala pentru un pranz delicios.

Istoria acestei retete inedite nu se cunoaste cu exactitate, insa este cert faptul ca preparatul permite numeroase combinatii de gusturi si ingrediente, pentru a putea fi gatit dupa preferintele fiecaruia. Vedeta acestei retete este, fara doar si poate, sosul barbeque in care se caramelizeaza costitele, deoarece fara acesta, carnea nu ar mai fi la fel de frageda si aromata.

Daca doriti sa incercati un preparat nu doar apetisant, ci si aromat, va recomandam sa incercati in restaurant sau prin comanda online aceasta excelenta reteta de costite de porc caramelizate.